3dots.ro

Fost oficial al Pentagonului: OZN-urile sunt reale şi nu sunt produsul unei tehnologii secrete americane

Fost oficial al Pentagonului: OZN-urile sunt reale şi nu sunt produsul unei tehnologii secrete americane

Cu doar cu câteva săptămâni înainte de declasificarea unui raport despre OZN-uri, întocmit de serviciile de informații americane și de Departamentul Apărării la solicitarea Senatului american, subiectul a fost dezbătut în cadrul emisiunii ”60 de minute”, difuzată de CBS News.

Prezentatorul emisiunii, Bill Whitaker, a subliniat că nu există dovezi că aceste fenomene au o origine extraterestră și că reprezintă un pericol la adresa securității Statelor Unite indiferent cine le-a creat, pentru că tehnologia folosită depășește cu mult ceea ce pot produce americanii.

Printre invitați s-au numărat și Luis Elizondo, fostul directorul al Programului Avansat Identificarea unor Pericole Aeriene (AATIP) şi Christopher Mellon, fostul asistent adjunct al secretariatului Apărării, cei care au făcut publice, pentru New York Post, înregistrări ale unor fenomene aeriene neidentificate.

Imaginile şi mărturiile celor implicați în înregistrarea lor, au fost analizate în cadrul emisiunii ”60 de minute” .

Elizondo afirmă că problema nu se mai pune dacă aceste obiecte zburătoare sunt reale, pentru că însuşi Pentagonul a recunoscut acest fapt, ci ”ce sunt ele şi care sunt capabilităţile și intenţiile lor”. 

”Este un fapt bizar şi nefericit ca o persoană în postura mea să recurgă la ceva de acest fel pentru a determina punerea pe agenda guvernului a unei chestiuni de securitate naţională”, a mărturisit, la rândul său, Christopher  Mellon.

Potrivit acestuia, obiectele ce apar în aceste filmări nu sunt tehnologii secrete ale guvernului american: ”pot afirma asta cu un înalt grad de certitudine prin prisma funcţiilor mele în acel departament, şi pentru că sunt la curent cu tot acel proces”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs