3dots.ro

Un francez, care își cauta un loc de muncă în Norvegia, a fost trimis la închisoare după ce a depășit viteza legală de 25 de ori în 19 zile

Un francez, care își cauta un loc de muncă în Norvegia, a fost trimis la închisoare după ce a depășit viteza legală de 25 de ori în 19 zile

Un francez aflat în Norvegia de aproape o lună a fost condamnat la 21 de zile de închisoare după ce a comis nu mai puţin de 25 de abateri rutiere legate de viteză cu care se deplasa automobilul pe care îl conducea, informează France 24.

Sosit în ţara scandinavă în căutarea unui loc de muncă în urmă cu puţin peste o lună, tânărul în vârstă de 23 de ani a fost sancționat pentru depăşirea vitezei legale de 25 de ori în perioada 6-25 februarie.

Potrivit hotărârii judecătoreşti, cea mai gravă abatere a fost comisă la volanul unui autovehicul Kia pe 20 februarie în timp ce conducea cu 113 km/h într-o zonă în care limita de viteză era de 70 km/h.

Potrivit cotidianului Aftenposten, majoritatea depășirilor vitezei maxime legale au fost detectate de radare fixe, unele de care contravenientul nu avea cunoştinţă.

”Y. A. G. reprezintă un pericol în trafic!”, a considerat tribunalul din Oslo, care i-a redus totuși o reducere de trei zile a pedepsei, de la 24 de zile la 21 de zile de închisoare, graţie faptului că și-a acceptat vinovăția De asemenea, francezul va avea suspendat și permisul de conducere timp de un an.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs