3dots.ro

Cel mai iubit judecător din lume, Frank Caprio, este bolnav de cancer

Cel mai iubit judecător din lume, Frank Caprio, este bolnav de cancer

În vârstă de 87 de ani, Frank Caprio, poate cel mai iubit judecător din întreaga lume, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, informează People.

Protagonistul reality show-ului ”Caught in Providence”, a postat un clip video emoționant pe Instagram, anunțând public că a aflat diagnosticul luna trecută, în jurul datei zilei sale de naștere, o zi care este de obicei ”una dintre cele mai fericite ale anului pentru mine”.

”Această zi de naștere este puțin diferită de oricare alta pe care am avut-o vreodată. Destul de recent, nu m-am simțit bine și am apelat la un examen medical, iar raportul nu a fost unul bun. Am fost diagnosticat cu cancer de pancreas, o formă insidioasă de cancer”, a spus Caprio.

Judecătorul a mai vorbit despre faptul că de el are grijă o ”echipă minunată de medici” și că urmează un tratament atât în Rhode Island, cât și la Institutul de Cancer Dana-Farber – o componentă a Spitalului General din Massachusetts.

„Mă rog ca Dumnezeu să le ghideze gândurile și mâinile lor în tratarea lor cu mine. Știu că acesta este un drum lung și sunt pe deplin pregătit să lupt cât de mult pot”, a adăugat Caprio.

”Un lucru pe care oamenii mă întreabă este: ”Ce pot să fac pentru tine?” În primul rând, nu vă pot mulțumi suficient tuturor pentru prietenia și mesajele voastre amabile. Dar v-aș ruga pe fiecare dintre voi, în felul dumneavoastră, să vă rog să vă rugați pentru mine.

Am nevoie de puterea rugăciunii, despre care cred că, pe lângă tratamentul medical pe care îl primesc, este cea mai puternică armă care mă ajută să supraviețuiesc”, a mai spus Frank Caprio

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frank Caprio (@therealfrankcaprio)

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs