3dots.ro

O franţuzoaică de 37 de ani, profesoară, mamă a trei copii, s-a îndrăgostit de un puşti român de 14 ani

O franţuzoaică de 37 de ani, profesoară, mamă a trei copii, s-a îndrăgostit de un puşti român de 14 ani

O profesoară de franceză din Loudeac, un orăşel situat în nord-vestul Franţei, s-a îndrăgostit de un adolescent român pe care îl medita. Părinţii băiatului au aflat, iar cazul a ajuns în instanţă.

Nemulţumiţi pentru că fiul lor avea carenţe serioase la limba franceză, părinţii băiatului au decis că are nevoie de meditaţii, iar pentru asta au apelat la o vecină.

Femeia în vârstă de 37 de ani şi mamă a trei copii a acceptat să-l îndrume pe adolescentul român, însă ulterior lucrurile au scăpat de sub control, scrie 20minutes.fr.

Părinţii băiatului au realizat că se întâmplă ceva cu el. Se îndrăgostise de profesoara sa, iar curând sentimentele au devenit reciproce, ca în povestea familiei Macron…

Din momentul în care familia românului a aflat ce se întâmplă, i-au cerut profesoarei să nu se mai vadă cu băiatul lor şi să rupă absolut orice legătură.

Numai că femeia, care între timp se îndrăgostise şi ea de puştiul român, nu a vrut sub nicio formă să renunţe la relaţie, astfel că părinţii adolescentului s-au adresat justiţiei.

O zi mai târziu, băiatul a depus şi el o plângere, dar împotriva părinţilor, şi a fugit acasă la profesoară.

Cazul a ajuns în fața instanţei din Saint-Brieuc, iar profesoara a fost acuzată de agresiune sexuală şi răpire de copii.

”Sunt îndrăgostită nebuneşte şi îl iubesc sincer”, a spus femeia în faţa judecătorului. ”Sunteţi un adult”, i-a replicat magistratul, însă femeia nu s-a dat bătută. Spre surprinderea tuturor, ea a explicat cu calm că la început a refuzat avansurile adolescentului, dar mai apoi ”complicitatea, bucuria şi fericirea s-au stabilit de-a lungul lunilor şi iată…”, a adăugat ea.

Femeia a mai povestit că tânărul român a fost abuzat de părinţii săi şi că a fugit de acasă şi a venit la ea să-i ceară ajutorul. De teamă ca adolescentul să nu aibă de suferit, ea a decis să-l ajute, l-a primit în casă şi s-a hotărât să-l apere.

Pledoaria îndrăgostitei nu l-a impresionat pe judecător, care a condamnat-o la trei ani de închisoare, dintre care doi cu suspendare.

În plus, în cei doi ani, ea va trebui să poarte o brăţară electronică specială şi nu va mai avea voie să se apropie de adolescent sau de familia acestuia.

Franţuzoaica va fi nevoită să urmeze şedinţe psihologice şi nu va mai avea voie să predea timp de cinci ani.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs