Un bărbat a fost călcat de mașina pompierilor veniți să-l salveze

Un incident extrem de neobișnuit s-a produs în localitatea Côtes-d'Armor din Bretania în noaptea dintre 1 și 2 septembrie, relatează Le Parisien.

O echipă de pompieri a fost solicitată să intervină în cazul unui bărbat care se prăbușise în fata unui bar.

În momentul în care a sosit la fața locului, mașina pompierilor l-a călcat din greșeală pe cel căruia ar fi trebuit să-i acorde primul ajutor, iar poliția a deschis acum o investigație pentru a  determina dacă victima era deja moartă.

Victima, un bărbat în jurul a 40 de ani, părăsise barul în care consumase mai multe pahare de alcool aproape de miezul nopții după, iar câteva ore mai târziu a fost văzut pe caldarâm în fața unui alt localdin apropiere.

Cel care l-a observat a chemat ajutoare, însă mașina în care se aflau pompierii veniți la intervenție l-a lovit din greșeală pe bărbat. Câteva minute mai târziu, victima a fost declarată decedată.

Autoritățile au declanșat o anchetă pentru a stabili cauza reală a decesului bărbatului, întrebarea principală fiind dacă el murise înaintea sosirii pompierilor sau dacă și-a pierdut viața după ce a fost lovit de autovehiculul salvatorilor.