Mama unor gemeni cu nuanțe de piele complet diferite: Oamenii își imaginează că au tați diferiți

Autor:

Data:

O britanică este mama a doi gemeni cu nuanțe de piele total diferite, un exemplu al faptului că genetica se mai și joacă din când în când…

Chantelle Broughton, în vârstă de 29 de ani, a născut la Spitalul din Nottingham City o pereche de gemeni.

Fiul ei, Ayon, are pielea deschisă și ochi verzi. Fiica sa, Azirah, are un ten mult mai închis și ochi căprui, relatează Daily Mail.

Mama, care spune că este întrebată des dacă cei doi sunt chiar copiii ei, explică diferența prin fapul că, deși ea are pielea albă, este de rasă mixtă, având un bunic matern nigerian, în timp ce tatăl copiilor, Ashton, este jumătate jamaican, jumătate scoțian.

Ea a mai povestit că, la naștere, diferențele nu erau foarte evidente, acestea accentuându-se pe măsură ce săptămânile au trecut.

”Azirah avea pielea mai închisă la naștere, dar nu puteai să-ți dai seama. Acum, pe măsură ce săptămânile au trecut, a ajuns la punctul în care pielea ei este mai închisă decât cea a tatălui său”, a declarat mama gemenilor.

În vârstă de patru luni acum, cei doi copii au personalități ”total opuse”, dar par să se înțeleagă bine.

Tânăra mamă spune că gemenii atrag multă atenție și a glumit că își imaginează că oamenii cred că au tați diferiți.

”De multe ori oamenii nu vor să menționeze asta, dar, când le spunem, ei spun că este o nebunie, deoarece nu o vezi foarte des”, a mai spus femeia.

Leave a Comment