3dots.ro

Thailanda. Cadavrul unui magnat german, dat dispărut de soția mai tânără cu 40 de ani, găsit dezmembrat, într-un congelator dintr-o casă închiriată

Thailanda. Cadavrul unui magnat german, dat dispărut de soția mai tânără cu 40 de ani, găsit dezmembrat, într-un congelator dintr-o casă închiriată

Hans Peter Mack, un magnat german cu afaceri în domeniul imobiliar în vârstă de 62 de ani, rezident în Thailanda, a fost dat dispărut de soția lui, Piraya Boonmak, de 24 de ani, pe 4 iulie.

Boonmak spune că s-a alarmat pentru că soțul ei nu mai dăduse niciun semn de viață de o zi, după ce plecase la o întâlnire de afaceri. În ultima sa apariție publică, Mack a fost surprins de camerele de supraveghere părăsind un restaurant local.

Însoțită de cei doi copii, soția lui Mack a făcut un apel public televizat, oferind o recompensă consistentă pentru orice informații care ar fi dus la identificarea locului în care se găsește soțul său.

”Către cei care mi-au luat soțul, spuneți-mi ce vreți, dar vă rog să mi-l dați înapoi. Toată lumea este îngrijorată și așteptăm să-l regăsim. Familia speră că este încă în viață, în Thailanda. Toată lumea îl așteaptă acasă”, a spus ea într-o declarație televizată, alături de cei doi copii ai lor

Polițiștii au suspectat inițial că Mack fusese răpit pentru recompensă, mai ales că descoperiseră că din conturile sale se efectuaseră mai multe tranzacții financiare suspecte.

Cazul a luat o întorsătură tragică duminică, 9 iulie, când autoritățile locale au descoperit mașina lui Mack, un Mercedes-Benz E350, abandonată în parcarea unei clădiri de locuințe.

Potrivit raportului poliției, interiorul mașinii părea să fi fost curățat cu un agent de albire.

”Asta ne-a sugerat că a existat intenția de a distruge dovezi și cazul de dispariție a ridicat mai multe semne de întrebare”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției citat de The Bangkok Post.

Un comerciant local le-a spus polițiștilor că mașina era parcată acolo de ”câteva zile” și că a văzut două femei ieșind din ea la un moment dat.

În dimineața zilei de 11 iulie, poliția a găsit cadavrul dezmembrat al lui Mack depozitat într-un ”congelator de mari dimensiuni”, aflat într-o casă închiriată.

După ce a analizat înregistrările mai multor camere de supraveghere din zonă, poliția  a remarcat aparatul frigorific în care a fost descoperit cadavrul a fost transportat cu o camionetă neagră.

Un vecin a declarat pentru media locală că acea casă a fost ocupată de un cetățean german care îl cunoștea pe Mack. 

Deocamdată, trei cetățeni străini au fost audiați în legătură cu acest caz.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs