3dots.ro

Un cunoscut armator german a murit de ziua soției sale, după ce a căzut pe scări, în vila familiei

Un cunoscut armator german a murit de ziua soției sale, după ce a căzut pe scări, în vila familiei

Bertram Rickmers, 71 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți armatori germani, a încetat din viață în circumstanțe dramatice., după ce s-a împiedicat și a căzut pe scări, la  aniversarea soției sale, care sărbătorea împlinirea a 60 de ani, relatează Bild.

Tragedia s-a petrecut în vila familiei din Hamburg. Deși a fost solicitat ajutor printr-un apel de urgență, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic.

”Gândurile noastre sunt alături de soție, de cei trei copii și cinci nepoți, cărora le transmitem cea mai profundă simpatie”, se arată într-o declarație a conducerii companiei Asian Spirit Steamship Company, condusă de Bertram Rickmers.

Rickmers făcea parte dintr-una dintre cele mai cunoscute dinastii de armatori din Germania. Inițial, el a fondat inițial o companie împreună cu fratele său, Erck, care vindea obligațiuni navale.

Când frații s-au separat, în anii 1990, Bertram și-a extins compania, care a devenit o companie maritimă renumită, care opera 130 de nave.

Rickmers Holding a cerut falimentul în 2017, după ce HSH Nordbank, unul dintre principalii săi creditori, a respins un plan de restructurare .

Cu datorii de 1,7 miliarde de euro, Rickmers și-a pierdut toate navele. În cele din urmă, administratorul judiciar a fost în măsură să achite creditorilor doar 11,7 milioane de euro.

Dar Rickmers a fondat o nouă companie, în 2019, ”Asian Spirit Steamship Company (ASSC), care avea o flotă formată din două cargouri și 11 nave.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs