3dots.ro

Germania. Un bărbat și-a ucis întreaga familie după ce s-a descoperit că a falsificat certificatul verde al soției

Germania. Un bărbat și-a ucis întreaga familie după ce s-a descoperit că a falsificat certificatul verde al soției

Modul de restrângere a libertății de mișcare, introdus ca o măsură de protecție împotriva infectării cu coronavirus, conduce la situații limită, pe care unii nu le pot depăși, generând adevărate drame…

Înainte de a-și lua propria viață, un bărbat din Germania și-a uncis soția și cei trei copii, din cauza faptului că îi era teamă că autoritățile îi vor lua copiii atunci când urmau să descopere că a falsificat certificatul verde al soției, a infomat un procuror german, conform Reuters.

Sâmbătă, poliția a găsit doi adulți, amândoi de 40 de ani, și trei copii de 4, 8 și 10 ani fără viață în casa lor din Koenigs Wusterhausen, la sud de Berlin. Toate victimele fuseseră împușcate.

Într-o scrisoare de adio găsită de polițiști, bărbatul spunea că a falsificat un certificat verde pentru soția sa. Angajatorul ei a descoperit falsul, ceea ce i-a făcut pe cei doi să se teamă că vor fi arestați și că vor fi separați de copii, a spus procurorul german.

Poliția a fost alertată de martorii care au descoperit trupurile neînsuflețite ale victimelor în casa familiei.

Cazul îngrozitor a avut loc în contextul impunerii de noi restricții în Germania, în încercarea de a combate efectele valului patru al pendemiei de coronavirus.

Începând de luna trecută, funcționarii germani au fost obligați să demonstreze că sunt vaccinați, că s-au recuperat după boală sau că au obținut un rezultat negativ în urma testului de depistare a COVID-19.

Autoritățile din Germania s-au pus de acord săptămâna trecută să le oprească accesul celor nevaccinați în toate zonele comerciale, mai puțin cele esențiale, precum magazinele alimentare, farmaciile și brutăriile.

Guvernul german plănuiește să facă vaccinarea obligatorie pentru cel puțin o parte din populație.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs