3dots.ro

O  tânără din Germania, confundată de teroriştii Hamas, a fost răpită și ucisă în Gaza

O  tânără din Germania, confundată de teroriştii Hamas, a fost răpită și ucisă în Gaza

Din articol:

O tânără din Germania în vârstă de 30 de ani, care participa la un festival de muzică pentru pace în Israel, a fost confundată de teroriştii Hamas, care au răpit-o, au dus-o în Gaza, au ucis-o şi apoi au defilat cu trupul ei pe străzi.

Shani Louk a fost identificată de rude după tatuajele de pe picioare și păr într-o filmare postată de militanţii palestienieni, a fost confundată de teroriştii Hamas, care au crezut că face parte din armata israeliană.

Într-un clip video, în care teroriștii defilează pe străzile din Gaza, în timp ce mulţimea aplauda şi striga: „Allahu Akba” (”Allah e mare” – N.R.), apare, transportat în partea din spate a unei mașini de teren, trupul dezbrăcat al unei tinere ucise, despre care mulțimea afirmă că ar fi fost soldat israelian.

Victima teroriștilor Hamas aflată în SUV este Shani Louk, care se afla alături de prieteni în Israel la un festival de muzică pentru pace.

O verişoară a tinerei a declarat pentru publicaţia britanică Daily Mail că familia nu are nicio veste despre Shani.

„Nu am auzit nimic. Aşteptăm veşti pozitive, însă cu siguranţă tânăra din imaginil era Shani. Era la un festival de muzică pentru pace. Este un coşmar pentru familia noastră”, a precizat Tomasina Weintraub-Louk.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs