3dots.ro

Grecia. O turmă de oi a mâncat 300 de kilograme de canabis: ”Eu sunt foarte bine, dar și mai bine decât mine sunt oile, pline de nebunie”

Grecia. O turmă de oi a mâncat 300 de kilograme de canabis: ”Eu sunt foarte bine, dar și mai bine decât mine sunt oile, pline de nebunie”

Pentru că ciobanul care ar fi trebuit să aibă grijă de ele avea probabil alte treburi, cu o strategie bine aleasă de către berbec, o turmă de oi și capre a dat iama într-o seră din cea mai mare plantație de canabis pentru uz medical din Grecia, relatează efsyn.gr.

”Eu sunt foarte bine, dar și mai bine decât mine sunt oile, pline de nebunie. Totul este acum minunat pentru ele”, a glumit proprietarul plantației de canabis din Almyros Volos, Yiannis Bourounis, la un post local de radio din Salonic.

”Suntem cea mai mare untitate de sere de canabis din Europa Centrală și de Est. Am pierdut 80% din producție din cauza inundațiilor.

În timp ce încercam să salvăm tot ce se mai poate salva, dintr-o dată am remarcat o turmă de oi și capre păscând cât se poate de liniștite în interiorul unei serei. Pentru că toată mâncarea lor a fost distrusă, năvăliseră după plantele verzi și suculente.

Marea noastră problema a fost cum să le alungăm din seră, pentru că nu voiau să plece în ruptul capului. Oile săreau mai sus decât caprele, explicabil, pentru că mâncaseră în jur de vreo 300 de kilograme de canabis”, a povestit fermierul grec.

 

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs