3dots.ro

Fost oficial al serviciilor secrete americane; Guvernul SUA ar deține nave extraterestre intacte

Fost oficial al serviciilor secrete americane; Guvernul SUA ar deține nave extraterestre intacte

David Grusch, fost oficial al serviciilor secrete americane, , care a condus o echipă de analiză a fenomenelor UAP (Unidentified Aerial Phenomena  Fenomene Anormale Neidentificate), afirmă că Guvernul SUA are în proprietate nave spațiale de origine extraterestră.

David Grusch a avut o carieră de durată în serviciile de informații americane, părăsind Guvernul în luna aprilie a acestui an, după 14 ani de activitate.

Într-un interviu oferit publicației online The Debrief, Grusch afirmă că informațiile sunt ascunse în mod deliberat de autorități.

El susține că atunci când a predat Congresului informații clasificate referitoare la existența acestor vehicule extraterestre în proprietatea statului american, a suferit represalii din partea oficialilor guvernamentali.

În interviul menționat, Grusch a declarat că Guvernul SUA şi diverși contractorii de servicii din domeniul apărării au recuperat, de-a lungul a zeci de ani, fragmente din nave extraterestre sau chiar unele chiar intacte.

”Nu vorbim despre origini sau identități prozaice. Materialul include vehicule intacte și parțial intacte”, a spus Grusch.

El a mai declarat că s-a ajuns la concluzia că obiectele recuperate sunt de ”origine extraterestră” în urma analizei structurii lor, a materialelor folosite și a faptului că acestea prezintă aranjamente atomice și spectrale unice.

Dezvăluirile fostului oficial american vin după ce o mulțime de alte observații și rapoarte credibile au readus în atenție, în ultimii ani, fenomenele OZN.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs