Cine e membrul important al familiei regale britanice care întreba ce culoare va avea micul Archie, fiul Ducilor de Sussex

În primăvara acestui an, Ducii de Sussex au acordat un interviu jurnalistei Oprah, în cadrul programului special ”The Oprah Winfrey Show”, în care au vorbit despre relaţiile încordate din familia regală britanică. 

Părerea unanimă a a fost că această controversată apariţie TV a împins familia regală în cea mai mare criză de la moartea mamei lui Harry, Prinţesa Diana, în 1997.

Potrivit The Sun, interviul a fost filmat la începutul lunii februarie, înainte ca Ducii de Sussex să iasă de sub patronajul regal, eveniment petrecut în 19 februarie 2021.

La vremea respectivă, media a scris despre cât de afectaţi au fost regalii de afirmaţiile tendenţioase ale Ărinţului Harry şi ale lui Meghan Markle.

Cea mai comentată acuzaţie a lui Meghan a fost mărturisirea pe care a făcut-o, cu lacrimi în ochi, referitoare la faptul că un important membru regal întrebase ce culoare va avea Archie.

La vremea respectivă, se scria că Ducii de Sussex nu vor dezvălui niciodată cine făcuse acest comentariu.

Însă potrivit cărţii ”Brothers and Wives” (”Fraţii şi soţiile lor” – N.R.), se pare că însuşi Prinţul Charles este cel care și-a manifestat această curiozitate. Cel puţin, aşa susţine autorul Christopher Andersen, referindu-se la sursa sa ”de încredere” care a dezvăluit marele mister, publicat în cartea ieşită marţi de sub tipar.

Potrivit informaţiilor din carte, chiar în dimineaţa în care s-a anunţat oficial logodna prinţului Harry cu Meghan Markle, prinţul Charles i-ar fi spus Camillei: ”Oare cum vor arăta copiii lor?”

Sursa credibilă a susţinut că soţia lui Charles, Camilla, ar fi răspuns: ”Sunt convinsă că minunat!”

Un purtător de cuvânt al Prinţului Charles a declarat ”The Post”: ”Este pură ficţiune şi nu comentăm.”

Din partea Ducilor de Sussex nu a comentat nimeni informaţiile apărute.