3dots.ro

Harry afirmă că familia regală a devenit geloasă pe atenția pe care o primea Meghan din partea media

Harry afirmă că familia regală a devenit geloasă pe atenția pe care o primea Meghan din partea media

Cele din urmă episoade ale controversatului documentar realizat de Netflix, care deplânge pe umărul publicului situația Ducelui și Ducesei de Sussex au fost publicate joi.

Cele trei episoade din ”Harry & Meghan” acoperă provocările celor doi de la nunta lor din 2018, care au culminat cu decizia lor de a renunța la calitatea de membri activi ai familiei regale britanice.

Harry spune că, în timpul unei reuniuni de familie crâncene, a cerut inițial un aranjament ”jumătate înăuntru, jumătate afară”, în care el și Meghan ar avea propriile lor locuri de muncă, dar ar lucra în continuare în sprijinul reginei.

”Dar a devenit foarte clar foarte repede că acest obiectiv nu a fost pus în discuție sau dezbătut”, afirmă Harry.

”A fost terifiant să îl văd pe fratele meu țipând și strigând la mine, iar pe tatăl meu spunând lucruri care pur și simplu nu erau adevărate, iar bunica mea stând liniștită acolo și urmărind totul”, a spus el, amintindu-și de conversațiile cu Prințul William, Charles și Regina Elisabeta a II-a.

”Trebuie să înțelegeți că, din perspectiva familiei, în special din perspectiva ei, există moduri de a face lucrurile. Iar misiunea și scopul ei suprem, responsabilitatea, este instituția… Ea va merge pe baza sfaturilor pe care le primește”, a spus Harry.

Cei doi descriu cum,în timp, poziția lor în cadrul familiei regale a devenit de nesuportat după o hărțuire constantă din partea presei britanice și o nepăsare repetată față de bunăstarea cuplului în interiorul zidurilor palatului.

Harry lasă să se înțeleagă chiar și că a existat gelozie din partea altor membri ai familiei regale față de Meghan, având în vedere atenția mediatică de care se bucura aceasta.

”Problema se naște atunci când cineva care ar trebui să fie un personaj secundar, apoi fură lumina reflectoarelor sau face treaba mai bine decât persoana care s-a născut pentru a face acest lucru”, a spus el.

”Asta îi supără. Supără echilibrul. Pentru că ai fost făcut să crezi că singurul mod în care organizațiile tale caritabile pot avea succes și în care misiunea ta poate crește este dacă ești pe primele pagini ale acelor ziare”, a mai spus Harry.

Meghan a vorbit despre stările suicidare prin care a trecut, spunând că ea credea că ”toate se vor opri dacă nu voi mai fi acolo. Și ăsta a fost cel mai înfricoșător lucru, era o gândire atât de clară”.

”Am făcut tot ce am putut pentru a-i face mândri și pentru a face cu adevărat parte din familie”, a spus Meghan, vorbind despre relația ei cu ceilalți membri ai familiei regale.

”Și apoi bula s-a spart. Mi-am dat seama că nu am fost doar aruncată la lupi, ci am fost hrănită de lupi”, a mai spus ea.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs