3dots.ro

Cum ar putea arăta Ucraina după război. Harta publicată de Medvedev, întocmită de ‘analiști occidentali’ 

Cum ar putea arăta Ucraina după război. Harta publicată de Medvedev, întocmită de ‘analiști occidentali’ 

Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a postat pe canalul său de Telegram o hartă a modului ar arăta harta Ucrainei, după încheierea ostilităților: mare parte din teritoriile sale sunt ocupate de Moscova, iar câteva orașe ”ajung” la doi vecini ai Kievului.

Potrivit imaginii postate de Dmitri Medvedev, Rusia ar ocupa cea mai mare parte a teritoriului Ucrainei, dar anumite regiuni ar ajunge la doi vecini ai Ucrainei: Polonia și România.

Medvedev susține că harta nu a fost întocmită de el sau de vreun oficial rus, ci de ”analiști occidentali”. Întrebat care sunt aceștia, oficialul rus nu a răspuns, arată pravda.com.

Potrivit sursei citate, rușii ar lăsa Ucrainei doar Kievul şi orașele din jur, zona care cuprinde Liov și tenopil ar ajunge la Polonia, iar localitățile Viniţa şi Cernăuţi – la România; restul teritoriului Ucrainei – anexat Rusiei.

”Nu este clar de ce polonezii ar avea nevoie de Jitomir, iar românii – de Vinnița” este o parte a mesajului postat pe Telegram privind harta publicată de Medvedev.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs