3dots.ro

Italia. Biletul de compasiune lăsat de hoți proprietarilor casei pe care o spărseseră: ”Scuze, nu avem bani…”

Italia. Biletul de compasiune lăsat de hoți proprietarilor casei pe care o spărseseră: ”Scuze, nu avem bani…”

Polițiștii italieni sunt în căutarea unui grup de hoți care au spart mai multe locuințe din provincia Pordenone, situată în nord-estul Italiei.

Ce a atras atenția în acest caz este faptul că, după ce-au pătruns într-una din locuințe, negăsind prea multe bunuri pe care să le fure, hoții le-au lăsat proprietarilor un bilet de compasiune în care își cer scuze pentru disconfortul creat.

”Scuze, dar nu avem bani și trebuie să mâncăm, dar văd că nici voi nu aveți nimic”, este mesajul lăsat de hoți, scris pe o foaie de hârtie lăsată într-o casă spartă din localitatea Chions, ai cărei proprietari erau plecați în vacanță, relatează Il Gazzettino.

Potrivit sursei citate, greșelile gramaticale din biletul lăsat în urma spargerii,  îi fac pe polițiști să suspecteze că hoții sunt cetățeni străini.

Totuși, în ciuda faptului că au constatat că proprietarii casei pe care o spărseseră nu aveau o situație materială bună, hoții s-au oprit la nivel declarativ cu compasiunea și n-au plecat cu mâna goală furând o cafetieră și o friteuză cu aer cald.

Carabinierii speră că amprentele prelevate de pe biletul lăsat de hoți îi vor ajuta la identificarea acestora.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs