3dots.ro

Cum a reușit un bărbat să fie cazat într-un hotel de cinci stele timp de doi ani fără să plătească

Cum a reușit un bărbat să fie cazat într-un hotel de cinci stele timp de doi ani fără să plătească

Din articol:

Un bărbat din India ar fi reușit să se cazeze într-un hotel de cinci stele din Delhi timp de aproape doi ani fără să achite vreo nota de plată, scrie BBC.

Managerii Roseate House, hotel situat lângă aeroportul din Delhi, au depus o plângere la Poliție, după ce au descoperit înșelătoria, după 603 zile de cazare ale clientului lor.

Deși cazul a fost raportat poliției din Delhi pe 24 mai, detaliile au apărut abia recent în presa locală. Nicio persoană nu a fost arestată.

În plângere se arată că bărbatul a beneficiat de o înțelegere cu personalul hotelului, care nu a înregistrat facturile serviciilor pe care le-a primit. Bărbatul ar datora hotelului peste 70.000 de dolari. 

Bărbatul s-ar fi cazat la hotel pe 30 mai 2019, după ce a rezervat o cameră pentru o singură noapte, și ar fi rămas acolo până pe 22 ianuarie 2022, relatează ziarul Indian Express.

Chiar dacă nu a plătit, unul dintre membrii personalului ar fi continuat să-i prelungească șederea, prin manipularea facturilor altor oaspeți sau prin schimbarea facturilor.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs