Indonezia. O mireasă s-a căsătorit, până la urmă, cu cel ce trebuia să-i devină socru, pentru că mirele a fugit în ziua nunții – video

Autor:

Data:

Indonezia. O mireasă s-a căsătorit, până la urmă, cu cel ce trebuia să-i devină socru, pentru că mirele a fugit în ziua nunții - video

După mirele i-a dispărut fără urmă chiar în ziua nunții, părăsită, o mireasă  din Indonezia a consimțit să se căsătorească cu cel care trebuia inițial să-i devină socru, pentru că, nu-i așa, ar fi fost păcat să piardă bani, mai ales că organizarea evenimentului costase destul de mult, scrie OdittyCentral

Cuprins de cine știe ce gânduri negre, un tânăr indonezian a decis să dispară fără urmă din viețile celor din jurul său chiar în ziua nunții, 29 august.

Oricât a încercat să înțeleagă gestul celui de care, în doar câteva ore, doar moartea urma s-o despartă, nici mireasa nu a fost foarte dumirită de ce s-a întâmplat, mai ales că avuseseră o relație de lungp durată.

Întrunite într-o sesiune extraordinară consiliile celor două familii au exclus de la început anularea evenimentului, mai ales că pregătirile pentru nuntă costaseră o mică avere, iar zestrea fusese deja dată.

Așa că… Tatăl mirelui s-a ”sacrificat” pentru a salva situația și s-a decis pe loc să se căsătorească el cu cea care ar fi trebuit să-i devină noră.

”Invitații sosiseră deja la nuntă. Familia mirelui ne-a anunțat că fiul lor a dispărut și că nu era de găsit”, a declarat pentru presa locală fratele miresei, confirmând că tatăl mirelui s-a căsătorit cu sora lui.

Deși familia miresei s-a simțit profund umilită de fuga mirelui, până la urmă se pare că a fost mulțumită cu soluția găsită, pentru că nu era deloc dispusă să suporte pierderea banilor.

Informația a produs ceva vâlvă pe rețelele de socializare, iar reacțiile au fost împărțite: unii au fost de părere că familiile au găsit soluția potrivită pentru încurcătura creată, în timp ce alții au compătimit-o pe mireasă. Alții au făcut ironii pe seama mirelui, a cărui mamă vitregă este acum fosta lui iubită.