Iris Annabel Goldsmith, moștenitoarea a două dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani, într-un accident

Autor:

Data:

Iris Annabel Goldsmith, moștenitoarea a două dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani, într-un accident

Moștenitoarea a două puternice dinastii britanice – Goldsmith și Rothchild – a murit, la vârsta de 15 ani, într-un accident de ATV, la ferma familiei din Somerset.

Iris Annabel Goldsmith, fiica milionarilor Ben Goldsmith și a fostei lui soții, Kate Rothschild, și-a pierdut viața în urmă cu patru zile, după ce a fost prinsă într-un atv, care s-a răsturnat, potrivit The Telegraph.

Mai multe echipe de salvatori, au ajuns la fața locului, – inclusiv cu elicopterul – însă adolescenta nu a mai putut fi salvată.

Iris Annabel Goldsmith era primul copil al cuplului și astfel moștenitoarea unora dintre cele mai bogate familii din lume, cu o avere estimată de aproximativ 300 de milioane de lire sterline. Ben Goldsmith și Kate Rothschild s-au căsătorit în 2003 și au împreună, de asemenea, încă doi fii: de 13 și 11 ani. Cei doi au divorțat în 2012.

Iris era eleva școlii private Wycombe Abbey și era descrisă de apropiați ca o tânără foarte plăcută și inteligentă.

Tatăl fetei, Ben Goldsmith, a publicat un mesaj pe o rețea socială în care își exprimă durerea:

”Dumnezeule, te rog dacă poți să mi-o dai pe fiica mea frumoasă, briliantă și generoasă, te rog. O iubesc foarte mult și sunt foarte mândru de ea. Mă doare atât de rău încât nu pot să descriu”.

Leave a Comment