3dots.ro

Primele declarații ale fotbaliștilor români prinși în atacul din Israel: ”Frate, plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva…”

Primele declarații ale fotbaliștilor români prinși în atacul din Israel: ”Frate, plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva…”

În mod oficial, jucătorilor străini din Israel, printre care și românii Antonio Sefer și Adrian Păun, le-a fost interzis din partea cluburilor la care activează să vorbească despre situația tensionată din țara aflată sub asediul grupării Hamas de la primele ore ale dimineții.

Totuși, și Antonio Sefer, și Adrian Păun, au sărit peste această interdicție, destăinuidu-se Gazetei Sporturilor, dintr-un buncăr, unde s-a adăpostit alături de vecinii săi.

Mijlocașul transferat de la Rapid la Hapoel Beer Sheva spune că se simte dărâmat de evenimentele trăite.

”Frate, plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva. Nu-s bine deloc. Mi-au dat voie să vin acasă. Mă rog ca totul să se termine repede.

Acum s-a mai liniștit, cred că au răspuns cei din Israel. Mă rog să se termine și să nu pățească nimeni nimic. Nu spun mai multe, nu știu dacă am voie să vorbesc”, a transmis Antonio Sefer.

Adrian Păun, celălalt fotbalist român care evoluează în Israel, a comentat la rândul său, în mai puține cuvinte și impresii.

”Situația nu e prea bună. Au fost multe atacuri și multe rachete. Din păcate, nu pot sa vorbesc despre subiectul ăsta pentru că mi s-a interzis de la club”.

Războiul declanșat de palestinieni pune sub semnul întrebării evenimentele sportive programate în perioada imediat următoare în Israel.

Peste doar cinci zile, joia viitoare, la Tel Aviv urma să se joace meciul din preliminariile EURO 2024 dintre Israel și Elveția, în grupa din care face parte și România. În contextul actual, sunt riscuri mari ca partida să fie amânată, existând și posibilitatea ca meciul să fie mutat în Cipru.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs