Italia. Gest surprinzător al unor hoți care au greșit casa în care doreau să dea lovitura

17 Noi 2022 | scris de Anita Raicu

O întâmplare neobișnuită s-a înregistrat în Italia, în Bagno a Ripoli, un orășel de lângă Florența...

Italia. Gest surprinzător al unor hoți care au greșit casa în care doreau să dea lovitura

După ce au realizat că au greșit casa pe care doreau s-o jefuiască, un grup de hoți și-a oferit scuzele proprietarilor, au făcut curățenie în locuință, au înapoiat lucrurile pe care și le însușiseră și au plecat...

Atacul s-a produs în seara zilei de 15 noiembrie. Patru bărbați mascați au pătruns într-o locuință în momentul în care cei care locuiau în ea - doi pensionari, fiica acestora, copilul ei și o a cincea persoană erau la masă, relatează Il Messaggero.

 

Ca să poată acționa în voie, hoții i-au încuiat pe cei cinci într-o cameră, după care au început să răscolească locuința, locul vizat cu precădere fiind pivnița.

Într-un final, hoții au realizat că au pătruns într-o altă casă decât cea pe care o vizau și le-au cerut scuze proprietarilor.

Spre mirarea acestora, indivizii au pus la loc toate lucrurile deranjate și au înapoiat ceasurile și bijuteriile furate.

Totodată, au șters cu mare grijă toate urmele pe care le-au lăsat în casă, iar în pivniță, unde stătuseră mai mult timp, au dat cu clor. După ce au terminat de aranjat, cei patru hoți au plecat.

Conform sursei citate, proprietarii casei au declarat ulterior că, din discuțiile purtate de bandiți, au înțeles că vizau de fapt casa unui avocat. Cazul este cercetat în prezent de carabinierii din Florența și de criminaliști.


CLICK - Follow us on Google News