Un bărbat, ferm convins că Irina Shayk s-a îndrăgostit de el, i-a trimis 112.000 de euro!

Un bărbat, ferm convins că Irina Shayk s-a îndrăgostit de el, i-a trimis 112.000 de euro!

Nu doar ”Brad Pitt” se poate îndrăgosti de-o româncă, ci chiar și Irina Shayk de un italian get-beget! Culmea, în cazul italianului a fost vorba chiar de o ”relație” de durată, toată înșelătoria durând mai bine de un deceniu…

O instanță din Verona are pe rol un proces de înșelăciune cu adevărat suprarealist!

Victima este un bărbat din localitate, Andrea Scolari, care, timp de aproape 10 ani, a trăit o poveste de dragoste cu o femeie ”din Grecia”, care nici măcar nu există, căreia i-a trimis în total 112.000 de euro, relatează Corriere della Sera.

Femeia i-a spus că se numește Jackie, că este avocată în Grecia și că a fost model – iar toate aceste calități erau demonstrate de profilul fals pe care și-l crease folosind fotografia Irinei Shayk.

Deși relația a fost una virtuală, cei doi nu s-au întâlnit niciodată și au păstrat legătura doar online și la telefon, lui Andrea nu i s-a părut nimic bizar atunci când ”iubita” lui a început să-i ceară bani pretextând că fiica ei s-a îmbolnăvit. N-a stat deloc pe gânduri, mai mult, i-a dat lui Jackie toți banii lui și chiar s-a împrumutat, ca să o poată ajuta.

Apropiații lui Andrea Scolari s-au prins că la mijloc era ceva necurat și au încercat să-l avertizeze, dar acesta nu au vrut să-i asculte.

Când au văzut că situația lui se complică tot mai mult și risca să fie evacuat din casă, colegii bărbatului s-au adresat unei emisiuni tv din Italia, care urmărește astfel de cazuri. Nu a trecut mult timp și Andrea a trebuit să facă fața adevărului crunt.

Ulterior, după ce au fost sesizate autoritățile, s-a aflat că în spatele profilului fals și autoare a escrocheriei era fosta lui cumnată, Angelica Biffino, sora soției de care a divorțat în urmă cu mai mulți ani. Femeia se declară complet nevinovată și și-a angajat un avocat care să-i susțină cauza.

Procesul în care Angelica Biffino este acuzată de înșelăciune va începe în câteva zile. Andrea Scolari îi cere fostei cumnate despăgubiri morale și materiale în sumă totală de 160.000 de euro. În cadrul procedurii au fost citați ca martori și reporterii de la emisiunea care a tratat cazul italianului.

 

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories