3dots.ro

Italienii se revoltă din nou pentru serviciile taxate în baruri și restaurante. Ce serviciu i-a fost trecut unui bărbat pe nota de plată de la pizzerie și ce explicații au oferit patronii

Italienii se revoltă din nou pentru serviciile taxate în baruri și restaurante. Ce serviciu i-a fost trecut unui bărbat pe nota de plată de la pizzerie și ce explicații au oferit patronii

Italienii se confruntă cu surprize din ce în ce mai mari atunci când primesc notele de plată în baruri și restaurante.

După ce în unele localuri clienții au fost taxați suplimentar pentru tăierea unui sandviș în două sau pentru cuburle de gheță din băuturi, un italian mărturisește că a suferit un șoc atunci când a fost nevoit să plătească faptul că chelnerița unei pizzerii i-a tăiat tortul aniversar.

Potrivit Il Messaggero, Fabio Bregolato și-a povestit pe Facebook experiența pe care a avut-o într-o pizzerie din Pino Torinese, o localitate mică din provincia Torino.

Italianul spune că a mers în localul respectiv împreună cu rudele lui, pentru că a sărbători o zi de naștere.

”Noi eram zece, pizza excelentă și servicii bune, dar… 15 euro pentru că au tăiat o prăjitură adusă de noi a fost cu adevărat revoltător”, a spus bărbatul, care a postat pe rețeua de socializare și nota de plată pe care a primit-o .

Bregolato mai spune că la petrecere tortul a fost adus de acasă pentru că pizzeria nu avea în meniu desert: ”Pizzeria nu putea să facă un desert, dar ne-au spus că putem aduce un tort din altă parte”, a afirmat italianul.

După ce povestea a devenit cunoscută, a izbucnit o întreagă dezbatere.

Evident, cei mai mulți oameni au fost de partea lui Fabio Bregolato, dar au existat și unii care au fost de acord cu faptul că serviciile sulimentare trebuie plătite.

Și proprietarii pizzeriei în cauză au afirmat același lucru. De asemenea, ei au mai spus că respectivul client de fapt nu ceruse în prealabil permisiunea de a aduce un desert din afara restaurantului.

”Este vorba de un serviciu care implică un cost. Este trecut pe bon, plătim taxe. Nu suntem obligați să oferim acest serviciu și sunt riscuri dacă servim ceva ce nu producem, pentru că noi facem meniuri și pentru cei cu intoleranțe alimentare”.

Ei au mai explicat că pentru că tortul adus de clienții în cauză era unul mic, pentru cel mult 6 persoane, chelnerița a muncit 25 de minute ca să obțină 10 felii egale pe care să le aranjeze pe farfurie în așa fel încât să arate bine, timp în care ea nu a mai putut să facă altceva.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs