3dots.ro

Jack Grealish, victima unui jaf de peste un milion de euro

Jack Grealish, victima unui jaf de peste un milion de euro

Internaţionalul englez Jack Grealish a fost victima unui jaf chiar în timpul partidei în care Manchester City învingea cu 3-1 pe terenul echipei Everton. Hoții au furat bijuterii și ceasuri în valoare de peste un milion de euro, scrie The Sun.

Potrivit primelor date din anchetă, mai mulți membrii ai familiei lui Grealish se aflau în casă în momentul în care a fost declanșata alarma, dar nu au interacționat cu hoții.

Fotbalistul se afla pe teren, participând la victoria formației sale în fața lui Everton, atunci când poliţia a fost chemată de urgenţă la locuinţa sa din Cheshire; Anglia.

Membrii familiei lui Grealish au apăsat butonul de panică după ce câinii lătrau nestăpâniți

Membrii familiei sale, în jur de zece persoane, urmăreau meciul televizat în proprietatea achiziționată chiar înainte de Crăciun de fotbalist și logodnica sa, Sasha Atwood, în valoare de aproximativ cinci milioane de lire sterline.

”Nimeni nu a fost rănit, dar a fost destulă panică. Toți s-au simțit îngroziți și extrem de vulnerabili. Vorbim de o proprietate enormă, din acest motiv nimeni nu a auzit niciun zgomot suspect.

Era chiar pentru prima dată când rudele lui Grealish vizitau proprietatea, din acest motiv nici nu erau familiarizați cu ea. Au apăsat butonul de panică atunci când câinii au început să se agite și să latre.

Poliția s-a temut de o luare de ostatici

Răspunsul poliției a fost aproape instantaneu, au sosit nenumărate mașini de intervenție și chiar un elicopter. Inițial s-au temur c-ar fi vorba și de o luare de ostatici sau chiar mai rău, dar n-a fost cazul.

Echipe de polițiști însoțite de câini de miros au scotocit zona în căutarea unor urme lăsate de hoți, dar n-au găsit nimic”, a declarat un apropiat al familiei Grealish pentru tabloidul britanic.

Proprietatea achiziționată de Grealish este imensă, ”extrem de modernă, are șapte dormitoare și este înconjurată de 24 de acri de teren. Este dotată cu un heliport, ponton, pe malul lacului lângă care este poziționată, teren de tenis, de golf, de cricket și unul de fotbal de dimensiuni normale.

Bunuri în valoare de peste un milion de lire, furate din casa lui Grealish

După un inventar preliminar, din casa fotbalistului englez au dispărut bijuterii şi ceasuri în valoare de aproximativ un milion de lire sterline.

Poliția nu a arestat până în prezent niciun suspect și a lansat un apel către populație în privința furnizării unor informații care să conducă la identificarea hoților: „Oricine are informaţii despre acest incident este rugat să contacteze poliţia din Cheshire”.

În 2021, alt jucător de la Manchester City, João Cancelo, a fost ţinta unui jaf şi a fost agresat de cei care i-au pătruns în casă.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU