3dots.ro

Japonia. O companie feroviară a cerut scuze călătorilor, după ce unul dintre trenurile sale a plecat cu 20 de secunde mai devreme

Japonia. O companie feroviară a cerut scuze călătorilor, după ce unul dintre trenurile sale a plecat cu 20 de secunde mai devreme

În aceeași perioadă istorică în care un tren, în România, a făcut aproape trei zile de la Timișoara la București, o companie feroviară japoneză a cerut scuze călătorilor, după ce unul dintre trenurile sale a plecat din gară cu 20 de secunde mai devreme decât era programat, relatează BBC.

Conducerea liniei Tsukuba Express, cea care face legătura între Tokyo și Tsukuba, și-a exprimat ”scuze pentru inconvenientele cauzate pasagerilor.

Compania a precizat în cadrul unui comunicat că plecarea trenului fusese programată la ora locală 9:44:40, însă acesta s-a pus în mișcare la 9:44:20. Eroarea s-a produs ca urmare a faptului că personalul nu a verificat programul.

Scuzele au fost prezentate, în ciuda faptului că niciunul dintre călători nu a depus plângere cu privire la plecarea mai devreme a trenului din gara Minami Nagareyama.

Linia Tsukuba Express transportă pasageri din localitatea Akihabara, situată în estul Tokyo, către Tsukuba în circa 45 de minute. Între cele două destinații este o distanță de 58 de kilometri.

Rareori se întâmplă ca trenurile din Japonia, țară care are una dintre cele mai fiabile rețele feroviare, să plece la o altă oră decât cea programată.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs