Lui John Malkovich i s-a refuzat cazarea într-un hotel de lux din Veneția din cauza certificatului verde

John Malkovich a experimentat, la o scară mai mică, e adevărat, ce înseamnă Being Novak Djokovic…

Regulile instituite de autorități în timpul pandemiei îți pot închide ușile chiar dacă ești un actor cunoscut, precum John Malkovich.

Actorul american, în vârstă de 68 de ani nu s-a putut caza la un hotel luxos din Veneția pentru că îi expirase certificatul verde.

Malkovich nu şi-a putut ocupa apartamentul de lux rezervat la un hotel din Veneţia cu vedere spre piaţa centrală a oraşului, deoarece certificatul său verde a expirat, scrie ANSA, citând surse din cadrul echipei de filmare.

Actorul şi regizorul american s-a aflat în Veneţia în urmă cu o săptămână pentru filmări la ”Ripley”,  un serial inspirat de pelicula ”Talentatul domn Ripley”.

De teama infectării cu coronavirus, echipa de filmare este testată la fiecare două zile.

După ce i s-a refuzat accesul la hotel, cu certificatul verde expirat, Malkovich a fost găzduit într-o reşedinţă privată.

”Nu putem nici să confirmăm, nici să infirmăm informaţiile despre oaspeţii noştri sau despre rezervările lor.

Ceea ce putem spune este că hotelul nostru respectă toate legile în vigoare, prin urmare, în momentul înregistrării, verificăm valabilitatea tuturor super certificatelor verzi. Dacă nu este în regulă, nu putem da curs rezervării", a declarat directorul hotelului, Gianrico Esposito, conform Rai News.

În Italia, certficatul verde se acordă celor vaccinați cu schema completă sau care au fost bolnavi în ultimele șase luni. Documentul este obligatoriu pentru accesul în hoteluri și restaurante.