3dots.ro

John McEnroe, scârbit de o scenă la Wimbledon: ”Sistemul a luat-o razna! Oamenii sunt respectați doar pentru că s-au născut în lumea bună”

John McEnroe, scârbit de o scenă la Wimbledon: ”Sistemul a luat-o razna! Oamenii sunt respectați doar pentru că s-au născut în lumea bună”

Novak Djokovic și Carlos Alcaraz au oferit un spectacol sportiv impresionant în finala din acest an a turneului de la Wimbledon, cei doi sportivi înfruntându-se pe parcursul a aproape cinci ore.

Partida, încheiată cu victoria jucătorului spaniol, care va rămâne probabil în analele întrecerilor sportive, a fost comentată pentru postul american de televiziune, ESPN, de legendarul John McEnroe.

Năbădăios și virulent ca jucător, McEnroe, cu șapte trofee de Grand Slam în palmares, continuă să stârnească dispute, de data aceasta în mediul online, după un comentariu virulent, în stilul său caracteristic.

McEnroe s-a declarat scârbit de faptul că cei doi finaliști au fost obligați, potrivit protocolului stabilit de organizatori, să-și prezinte omagiile în fața lojei regale, loc în care s-au aflat Prințul William, Kate Middleton, dar și doi copii ai cuplului, George și Charlotte.

”În ceea ce privește plecăciunea și prezentarea omagiilor, și nu mai vorbim aici de prezența reginei (Regina Elisabeta a II-a – N:R.), ci de personaje minore din familia regală.

Ce înseamnă asta?! Practic, sistemul a luat-o razna și asistăm la niște gesturi în care oamenii sunt respectați, nu pentru că ar fi reușit ceva cu adevărat notabil, ci pentru că s-au născut în lumea bună.

Cine au fost eroii principali ai finalei de la Wimbledon)? Jucătorii, nu? Și atunci de ce s-au aplecat în fața unor oameni cărora le-au oferit spectacol? Oamenii din loja regală ar trebui să se gândească să facă ei o plecăciune în fața jucătorilor“, a fost de părere McEnroe, citat de Mirror.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs