3dots.ro

Julian Nagelsmann a dezvăluit că tatăl său a fost spion și s-a sinucis: „Nu își putea împărtăși grijile cu nimeni și asta l-a sufocat”

Julian Nagelsmann a dezvăluit că tatăl său a fost spion și s-a sinucis: „Nu își putea împărtăși grijile cu nimeni și asta l-a sufocat”

Julian Nagelsmann, selecționerul naționalei de fotbal a Germaniei,  a acordat un interviu amplu în presa germană, în care a dezvăluit că tatăl său a lucrat în serviciile secrete germane și că, din cauza presiunii acumulate, căreia nu i-a mai putut face față, s-a sinucis.

Julian Nagelsmann, dezvăluiri despre tatăl său

Tehnicianul  german a oferit detalii cu un puternic impact emoțional despre viața și moartea tatălui său, care a ales să se sinucidă într-un moment în care fiull său nici măcar nu devenise major.

„Nu pot să spun mai multe, pentru că nu știu exact ce a făcut. Aveam 15-16 ani când mi-a zis (că e spion – N.R.). Vorbea foarte puțin despre munca sa, nu avea voie.

E unul dintre motivele pentru care totul a fost prea mult pentru el; nu își putea împărtăși grijile cu nimeni și asta l-a sufocat.

A fost greu. N-a lăsat un bilet de adio, a plecat dintre noi fără vreo explicație. Felul în care a făcut-o a arătat că a fost ceva intenționat, ceva ce voia clar să facă”, a spus Nagelsmann, conform The Guardian.

Julian Nagelsmann: „A fost groaznic pentru familie, dar trebuie să respect decizia pe care a luat-o!”

Antrenorul german a vorbit și despre impactul pe care l-a avut asupra sa moartea tatălui său.

„A fost groaznic pentru familie, dar m-a ajutat să înțeleg că chiar a vrut să moară și că n-a fost vorba de un strigăt de ajutor sau un semnal. Cred că trebuie să respect această decizie.

Tatăl meu a fost un tip foarte amuzant care mereu făcea glume și râdea, căruia îi plăcea să stea cu prietenii și să cânte.

Cred că a fost o combinație între volumul de muncă și starea sa în general. Pe la finalul vieții deja era schimbat, presiunea carierei era vizibilă”, a adăugat Nagelsmann.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs