3dots.ro

Qatar. Jurnalista jefuită în direct, întrebată de polițiști cum ar trebui pedepsit hoțul: Mi s-a făcut pielea de găină!

Qatar. Jurnalista jefuită în direct, întrebată de polițiști cum ar trebui pedepsit hoțul: Mi s-a făcut pielea de găină!

Dominique Metzger, o jurnalistă din Argentina, a fost jefuită în timp ce transmitea în direct informațiii de la Cupa Mondială de Fotbal din Qatar.

Jurnalista a mai spus că nu și-a dat seama când a fost jefuită, constatând doar că după transmisiune în portofel nu se mai aflau cardurile și celelalte documente.

”Tocmai mi-au furat portofelul în timp ce eram în direct. Poliția m-a trimis să completez o plângere. Documentele și cardurile mă îngrijorează cel mai mult, de restul nu-mi pasă. Să văd ce se va întâmpla. E o experiență la care nu te aștepți să ți se întâmple”, transmitea Dominique Metzger, potrivit marca.com.

Cazul ei a fost preluat de poliție și jurnalista a povestit că a fost surprinsă de modul cum au tratat situația autoritățile de la Doha.

Cel mai ciudat s-a simțit când a fost întrebată de polițiști cum vrea să fie pedepsit hoțul atunci când va fi prins.

”La un moment dat m-au întrebat: Cum vrei să fie pedepsit? Pentru că îl vom găsi, există camere performante peste tot. Am crezut că am înțeles greșit traducerea, dar nu: au insistat să mă întrebe ce sentință vreau pentru hoț. 

Dacă vreau să fie condamnat la 5 ani de închisoare, dacă vreau să fie deportat… Au insistat să mă întrebe ce pedeapsă vreau, mi-au spus că pot decide eu. Dar nu, am spus că doar îmi vreau lucrurile înapoi. Mi s-a făcut pielea de găină, pentru că mi s-a părut foarte ciudat”, a declarat Dominique Metzger.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs