3dots.ro

Pilotul de raliuri și cascadorul Ken Block a murit într-un accident de snowmobil

Pilotul de raliuri și cascadorul Ken Block a murit într-un accident de snowmobil

Pilotul profesionist de raliuri Ken Block, cunoscut pentru cascadoriile pe care le efectua, a murit la vârsta de 55 de ani în urma unui accident de snowmobil, a anunțat echipa sa – Hoonigan Racing, potrivit Reuters.

”Cu cele mai profunde regrete confirmăm faptul că Ken Block a murit astăzi într-un accident cu snowmobilul.

Ken a fost un vizionar, un pionier și un simbol. Și, cel mai important, tată și soț. Ne va lipsi foarte mult”, a anunțat Hoonigan Racing, într-o postare pe contul de Instagram.

Accidentul a avut loc în Wasatch, Utah, Block cobora pe o pantă abruptă când snowmobilul s-a răsturnat și a căzut peste el.

”A fost declarat decedat la fața locului din cauza rănilor suferite în urma accidentului”, a confirmat, într-un comunicat, u spus biroul de presă al șerifului local care a adăugat că Block se afla într-un grup, dar era singur când a avut loc accidentul.

După ce și-a început cariera de raliuri în 2005, Block a fost numit Rookie of the Year în Campionatul ”Rally America”. A concurat la Campionatul Mondial de Raliuri și a câștigat mai multe medalii de rallycross la X Games.

Americanul a co-fondat și compania de îmbrăcăminte sport DC Shoes și a produs seria de videoclipuri Gymkhana, care îl prezenta pe el conducând pe piste periculoase și curse cu obstacole. Serialul a strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU