Cu ajutorul unui dispozitiv magnetic, un cuplu a descoperit într-un lac un seif cu 100.000 de dolari. Poliția le-a spus că pot să îl păstreze

Cu ajutorul unui dispozitiv magnetic, un cuplu a descoperit într-un lac un seif cu 100.000 de dolari. Poliția le-a spus că pot să îl păstreze

Un cuplu din New York, căutător de comori, ”măturând” fundul unui lac cu ajutorul unui dispozitiv magnetic puternic, a avut șansa să-și împlinească visele, reușind să scoată din apă un seif metalic în care se aflau bancnote în valoare totală de 100.000 de dolari, scrie The Guardian.

James Kane și Barbie Agostini au făcut descoperirea într-un lac din parcul Flushing Meadows-Corona din cartierul Queens, pe data de 31 mai.

Cei aproximativ 100.000 de dolari din seif erau aranjați în pachete de bancnote de 100 de dolari. Banii erau, însă, deteriorați de apă.

Într-un interviu pentru NY1, James Kane a explicat că cei doi au început expedițiile în timpul pandemiei de Covid-19, ideea de a găsi comori fără să fie nevoie să cheltuie prea mulți bani pe echipamente fiind cea care i-a atras.

Cei doi au spus că au contactat poliția din New York pentru a raporta descoperirea pe care au făcut-o și li s-a spus că banii nu sunt asociați cu vreo infracțiune, dar că va fi imposibil de identificat proprietarul seifului, astfel, li s-a permis să-i păstreze.

”Am mai găsit și alte seifuri în trecut. Când am descoperit câți bani erau înăuntru mi-am zis: ‘Nu e posibil așa ceva!’. Grămezi mari de sute de dolari, complet ude, în mare parte distruse.

Nu am găsit niciun act al proprietarului, deci nu l-am putut identifica, iar poliția a zis: ‘Ei bine, felicitări!”

Cuplul a mai pomenit și de alte trofee găsite în timpul expedițiilor: puști vechi, grenade, o motocicletă, monede străine și bijuterii.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories