Solidaritate. Lanț uman format de 80 de persoane pentru a salva o familie de la înec

Un eveniment impresionant, care a demonstrat că solidaritatea umană e încă prezentă în societatea noastră, a avut loc pe o plajă din Panama City, Florida, unde zeci de oameni s-au mobilizat pentru a salva de la înec mai multe persoane care fuseseră purtate de curenții puternici în larg, notează Washington Post.

Zece persoane, printre care cei mai mulți membri ai unei singure familii, au fost purtate în larg de curenții puternici din ocean, iar eforturile lor de scăpa din influența acestora se dovedeau a fi în zadar, epuizarea fizică punându-le în real pericol viața .

Pericolul a fost sesizat de cei aflați pe plajă, care inițial au crezut că cei din larg sunt panicați de atacul unui rechin. 

Pentru că la ora la care a avut loc incidentul echipa de salvamari nu era prezentă pe plajă, oamenii s-au mobilizat și au format un lanț uman pentru a veni în ajutorul celor aflați în pericol.

80 de persoane s-au ținut de mână pentru a oferi celor aflați în larg sprijinul de care aveau nevoie pentru a se salva.

Operațiunea de recuperare a celor 10 oameni aflați în pericol a durat mai bine de o oră, dar s-a finalizat cu recuperarea în condiții de siguranță a tuturor celor zece persoane, în aplauzele celor care au urmărit-o cu sufletul la gură.

Etichete:

Urmăriți-ne pe Google News - 3Dots Stories

________________________________________________________________

De ce sunt românii așa? ”Mai bine o duceam la un cămin de copii! Și mi-a zis nevasta-mea…”

În afara dependenței pe care o aduce unora, internetul și-a dovedit utilitatea prin furnizarea unor informații utile, accesului facil la educație, cultură și cumpărături. Urmare

Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: ”Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le fabrică!” – video

Într-o înregistrare video postată pe TikTok, un turist italian se declară uimit de numeroasele mașini scumpe pe care le-a văzut pe străzile din capitala României.

Dănuț Lupu, despre viața în penitenciar: ”Pentru ei nu face nimeni nimic, nu-i ajută nimeni! Sunt foarte mulți din ăștia în pușcărie!”

Dănuț Lupu a vorbit în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”, difuzată de Gazeta Sporturilor despre cele șase luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor

Cum e să meditezi copiii miliardarilor? O profesoară povestește experiența din Dubai: ”Mi-a dat 3.000 de dolari ca să-i fac temele pentru acasă”

O profesoară britanică a ales să facă o schimbare în carieră, mutându-se în Emiratele Arabe Unite, unde a oferit meditații copiilor provenind din familii extrem

Cristina Neagu, în doliu! Tatăl handbalistei a încetat din viață la 68 de ani

Constantin Neagu, tatăl handbalistei Cristina Neagu, a încetat din viață la 68 de ani și a fost înmormântat la Domnești,  cimitirul Ghencea II, în cadrul