3dots.ro

Lider al mișcării anti-vaccinare împotriva Covid-19 din Italia a ajuns în stare gravă la ATI. și spune că se va vaccina – video

Lider al mișcării anti-vaccinare împotriva Covid-19 din Italia a ajuns în stare gravă la ATI. și spune că se va vaccina – video

Lorenzo Damiano, liderul mișcării anti-vaccin împotriva Covid-19 din Italia, a ajuns să-și schimbe convingerile despre virus și pandemie după ce s-a infectat, iar din cauza formei severe a fost internat în spital. El le-a spus jurnaliștilor italieni că se va vaccina. 

Lider al mișcării numită "No Vax" în Italia, Damiano și-a schimbat radical părerea cu privire la vaccinul împotriva Covid, după ce a făcut o formă severă a bolii și a ajuns la spital, relatează ANSA.

Damiano a condus protestele anti-vaccin în Treviso, lângă Veneția, și s-a opus vehement introducerii certificatului verde ca măsură împotriva răspândirii virusului. Într-o declarație publică, el a afirmat că scepticii la vaccin sunt "tratați ca niște victime ale Holocaustului".

Totul s-a schimbat atunci când bărbatul a ajuns la spital și a fost internat într-o secție ATI, într-o stare gravă. Damiano le-a spus reporterilor italieni că după această perioadă vede complet diferit lucrurile în ceea ce privește pandemia.

"În mod clar, viziunea mea s-a schimbat, sunt gata să spun lumii cât de important este să urmărești colectiv știința, cea care te vindecă și te salvează. Mă voi vaccina", a declarat Lorenzo Damiano.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs