3dots.ro

Lior Raz, protagonistul serialului ‘Fauda’, implicat într-o misiune de salvare după atacurile Hamas – video

Lior Raz, protagonistul serialului ‘Fauda’, implicat într-o misiune de salvare după atacurile Hamas – video

Actorul israelian Lior Raz, protagonistul popularului serial „Fauda„, a distribuit pe reţelele de socializare un clip video care apare în timp ce se adăpostește de rachetele lansate de gruparea Hamas, după ce a participat la o misiune reală de salvare desfăşurată în Israel, informează Sky News.

Lior Raz a dezvăluit că s-a alăturat voluntarilor care încearcă să salveze mai multe familii de israelieni, blocate în oraşul Sderot, puternic bombardat de Hamas după atacul surprinzător lansat de această grupare teroristă în dimineaţa zilei de sâmbătă.

„M-am îndreptat spre sud pentru a mă alătura sutelor de curajoşi ‘fraţi de arme’ voluntari care au lucrat neobosit pentru a ajuta populaţia din sudul Israelului. Am fost trimişi în oraşul bombardat Sderot pentru a extrage două familii. Fără frică!”, a scris Lior Raz în mesajul ce însoţeşte acea înregistrare video.

În înregistrarea video, Lior Raz poate fi văzut în momentul în care se adăposteşte în spatele unui zid alături de un alt voluntar în timp ce rachetele explodează deasupra lor.

Și alte personalităţi israeliene s-au alăturat, de asemenea, bătăliilor de pe teren, inclusiv fostul prim-ministru al Israelului Naftali Bennett, care a fost văzut alăturându-se unui pluton de rezervişti în uniformă militară.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU