3dots.ro

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis, a murit în urma unui stop cardiac

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis, a murit în urma unui stop cardiac

Lisa Marie Presley, în vârstă de 54 de ani, s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani după ce a suferit un stop cardiac, potrivit TMZ.

Vestea tristă a dată de mama sa, Priscilla Presley. 

”Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie a plecat dintre noi. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus Priscilla Presley.

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a suferit joi un stop cardiac, find dusă de urgență la spital, unde a fost ținută în viață cu ajutorul unui stimulator cardiac. 

TMZ a relatat că fiica lui Elvis Presley s-a simțit rău încă de dimineață, acuzând dureri mari de stomac, care au devenit din ce în ce mai intense. Sursele au precizat că nu ar fi fost vorba de o tentativă de sinucidere. 

Menajera ar fi fost cea care a găsit-o inconștientă în dormitorul său. Fostul său soț, Danny Keough, a efectuat manevre de resuscitare până la sosirea paramedicilor. Aceștia i-au administrat epinefrină care a ajutat-o să își recapete pulsul după care au transportat-o la spital. 

Lisa Marie este singurul copil al lui Elvis Presley cu Priscilla Presley. Ea este și singura moștenitoare a averii tatălui său. A urmat o carieră în domeniul muzical, având duete inclusiv cu Elvis Presley. A trecut prin iad, după ce şi-a pierdut fiul în 2020, iar de atunci nimic nu a mai fost la fel pentru Lisa Marie Presley.

Lisa Marie Presley a fost căsătorită cu muzicianul Danny Keough, cu cântăreţul Michael Jackson, cu actorul Nicolas Cage şi cu producătorul muzical Michael Lockwood. Din cele 4 căsătorii are 4 copii, Riley Keugh în vârstă de 33 de ani, o pereche de gemeni în vârstă de 14 ani și un băiat care s-a sinucis în urmă cu 2 ani, la vârsta de 27 de ani. 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs