3dots.ro

Cum e când se ceartă soţii Macron? «Se cutremură pereţi la la Elysee»

Cum e când se ceartă soţii Macron? «Se cutremură pereţi la la Elysee»

Dacă vă întrebați cum merg treburile într-o relație atipică precum cea dintre Emmanuel Macron şi soţia sa Brigittem între care există o diferență de 25 de ani, el, 43, ea, 68… 

Publicația franceză Gala satisface această curiozitate, anunțând că Palatul Elysée este martorul tăcut al certurilor cuplului prezidențial francez, în timpul cărora ”se cutremură pereții”.

Potrivit revistei franceze, Brigitte Macron este atât de dedicată soţului ei ”scump şi tandru”, încât ajunge să pună presiune asupra acestuia pentru a fi sigură că mandatul său prezidențial va fi unul ireproșabil. 

Însă uneori presiunile sunt copleşitoare şi preşedintele francez ripostează, ceea ce duce la replici dure şi certuri mari între cei doi.

”Chiar de curând, la Elysée, pereţii se cutremurau”, a declarat o sursă din interiorul preşedinţiei franceze pentru Le Parisien, evocând o ceartă între Emmanuel şi Brigitte Macron.

În 2018, un apropiat al soţilor Macron a recunoscut că se mai întâmplă ca cei doi să se certe, iar momentul poate fi auzit până în stradă.

”Acesta este modul lor de comunicare. Se ajunge la aşa ceva pentru că sunt două caractere puternice”, a declarat el.

Potrivit aceleiași surse, prima-doamnă a Franţei ar fi devenit anxioasă după preluarea mandatului de preşedinte de către Emmanuel Macron.

”Ea este îngrijorată să nu-şi rateze mandatul şi să devină nefericit”, subliniază acest apropiat al soţilor Macron.

Întrebată despre momentele tensionate din cuplu, Brigitte Macron nu le-a negat. ”Suntem un cuplu destul de sudat. Ne mai spunem lucruri”, a declarat ea pentru RTL în iunie 2019.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs