Un magazin oferă clienţilor produse gratuite, dacă răspund corect la o problemă de matematică

Proprietarul unui magazin din New York le permite clienţilor să ia tot ce doresc, complet gratuit, dacă răspund corect la o problemă de matematică, scrie Daily Star.

Ahmed Alwan spune că a luat această decizie pentru a putea sprijini comunitatea locală, pe cei cu venituri mici.

Unii clienți îl cunosc pe Ahmed de ani de zile, de când a deschis magazinul, o afacere de familie, în timp ce alții sunt complet necunoscuți. Indiferent de acest aspect, toată lumea primește ceva în schimb la rezolvarea unei probleme de matematică.

"Acest lucru mi-a schimbat relația cu comunitatea. Toți îmi arată atât de multă dragoste și se aliniază la magazin doar pentru șansa de a juca. Avem atât de mulți vizitatori care vin să facă poze și să salute. Dar nu este vorba despre mine. Este vorba despre comunitate", a povestit Ahmed.

Ahmed a postat pe contul său de TikTok înregistrări video ale concursurilor de matematică ad-hoc ce au loc în magazinul său, reușind să adune peste 3 milioane şi jumătate de fani şi peste 69 de milioane de aprecieri.

În viitor, Ahmed intenționează să producă mai multe videoclipuri și să devină din ce în ce mai creativ cu întrebările sale.

El a creat chiar şi o pagină pentru donaţii pentru a sprijini comunitatea în continuare. Până în prezent, au fost strânși 11.897 de dolari, o sumă care se îndreaptă către produsele și alimentele utilizate pentru provocări, precum și donațiile pentru clienții care au nevoie.