O mamă a cheltuit pentru propriile plăceri banii pentru cadourile de Crăciun ale copiilor și îi încurajează să și le câștige singuri pe TikTok 

27 Dec 2020 | scris de Anita Raicu

O britanică de 38 de ani a ajuns subiect de dezbatere al opiniei publice după ce a anunţat pe reţelele de socializare că va cheltui banii destinați cumpărării cadourilor de Crăciun ale copiilor vor fi cheltuiţi pentru propriile plăceri. 

O mamă a cheltuit pentru propriile plăceri banii pentru cadourile de Crăciun ale copiilor și îi încurajează să și le câștige singuri pe TikTok 

Carla Bellucci, o britanică de 38 de ani, mamă a trei copii, le-a dezvăluit miilor de urmăritori ai contului său că anul acesta nu le-a cumpărat cadouri celor mici de Crăciun, ci a folosit banii pentru propriile plăceri, scrie The Sun.

”Nu-mi pasă dacă oamenii mă numesc răsfăţată sau egoistă, ştiu că merit cheltuielile de 8.000 de lire sterline.

Răsfăţarea copiilor la Crăciun este o greşeală. Cred că părinţii care îşi răsfaţă copiii anul acesta sunt ipocriţi.(…)

Sunt o mamă genială şi folosesc Crăciunul Covid ca pe o lecţie de viaţă. (…)

Îmi doresc ca ai mei copiii să fie vedete pe reţelele sociale, iar faptul că n-au primit cadouri în acest an îi va învăţa să facă bani pentru ei înşişi.

Dacă există copii mai mici care câştigă bani din colaborările cu Instagram, nu văd niciun motiv pentru care copiii mei nu o pot face.

Știu că lumea mă va apostrofa, dar copiii mei îmi vor mulțumi pentru asta într-o bună zi”, a explicat Carla.

Femeia, care îşi creşte singură copiii, Tamisha, Jermaine şi Jaynden, susţine că mămicile trebuie să se pună pe primul loc.

”Cred că mămicile care îşi răsfaţă copiii şi nu cheltuiesc bani pentru ele, neglijându-se. (…) De aceea ajung să divorţeze, iar bărbaţii lor se rătăcesc uitându-se după altele”, a mai spus Carla.

Carla Bellucci nu este pentru prima dată în atenția opiniei publice, în urmă cu an, ea a admis faptul că a mimat o falsă depresie pentru a obține gratuit o rinoplastie din partea sistemului de asigurări medical din Marea Britanie.


CLICK - Follow us on Google News