O bunică de 56 de ani este însărcinată cu viitoarea ei nepoată

O femeie în vârstă de 56 de ani din Statele Unite a dezvăluit că este însărcinată cu bebelușul propriului său fiu, după ce nora ei a descoperit că nu mai poate avea copii, potrivit Today

Nancy Hauck, în vârstă de 56 de ani, din Statele Unite, este însărcinată cu viitoarea ei nepoată. Femeia poartă în pântece fetița fiului ei Jeff și a nurorii sale, Cambria

Jeff și Cambria au deja două perechi de gemeni și își doreau foarte mult încă un copil. Din păcate, histerectomia pe care a suferit-o Cmabria, după naștereaultimului lor copil în septembrie anul trecut, a lăsat cuplului puține speranțe pentru a reuşi fără ajutor.

”Am hotărât că nu vreau să ne jucăm cu viața mea. Pentru că nu știau (de unde venea sângele) și nu au putut opri sângerarea.

Am fost cu adevărat triști, dar ne-am încrezut doar în planul Domnului pentru noi și așa că am mers înainte”, a explicat Cambria decizia de a face histerectomia.

Mama lui Jeff a simțit că este cazul să intervină și să ajute cuplul să aibă fetița pe care și-o doreau.

"Știam că sunt prea bătrână. Știam că nu va fi posibil, chiar dacă în final exact asta s-a întâmplat. Am simțit că trebuie să le spun că voi fi dispusă să o fac. Am avut cinci sarcini reușite, dar în urmă cu mai bine de 20 de ani”, a spus Nancy Hauck.