3dots.ro

Ce părere are mama fraților Tate, pe care i-a crescut singură, în sărăcie, despre modul lor de viață

Ce părere are mama fraților Tate, pe care i-a crescut singură, în sărăcie, despre modul lor de viață

Conform tabloidelor britanice, Eileen Tate, mama fraților Andrew și Tristan, arestați în România, s-a declarat extrem de nemulțumită de modul în care își trăiesc viața fiii săi, pe care i-a crescut singură și în sărăcie.

Eileen Tate locuiește în continuare în casa socială din Marsh Farm, oferită de municipalitatea orașului Luton, în care i-a crescut pe cei doi frați, relatează The Sun

Conform unor apropiați, citați de tabloide, Eillen Tate spune că nu acesta este felul în care și-a educat copiii, să ajungă niște misogini bolnavi.

Aceeași sursă spune că despre comentariile misogine și violente ale lui Andrew Tate la adresa femeilor, mama fostului luptător crede că acestea sunt făcute pentru a capta atenția opiniei publice.

Fostă angajată la bucătăria unei școli, Eileen i-a crescut pe frații Tate și pe sora lor mai mică, Janine, în orașul ei natal, Luton, după ce a divorțat de tatăl copiilor ei, Emory Tate Junior, în 1997.

Emory Tate Junior a fost un militar american din trupele US Air Force, detașat, la mijlocul anilor '80, la baza din Bedfordshire, în Anglia.

După căsătorie, familia Tate s-a mutat în Chicago, locul în care s-a născut Andrew, după care au plecat la Berlin, unde a fost detașat Emory.

Un talentat lingvist, Emory Tate a câștigat de cinci ori campionatul de șah al US Armed Forces, devenind o chiar figură importantă a acestul sport pe plan internațional.

După divorț, copiii au păstrat legătura cu tatăl lor până la decesul acestuia, petrecut în timpul unui joc de șah, la turneul disputat în San Jose, California, în octombrie 2015.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs