3dots.ro

Mark Zuckerberg anunță lansarea unui serviciu de abonament plătit la Facebook și Instagram

Mark Zuckerberg anunță lansarea unui serviciu de abonament plătit la Facebook și Instagram

După modelul propus de Elon Musk la Twitter, Mark Zuckerberg anunță lansarea unui serviciu de abonament plătit la Facebook și Instagram.

Abonamentul va permite utilizatorilor Facebook și Instagram să își verifice conturile, printre alte caracteristici, a declarat duminică directorul general Mark Zuckerberg, citat de agenția AFP.

Meta Verified va fi ”un serviciu de abonament care vă va permite să vă verificați contul cu un document de identitate guvernamental, să obțineți o insignă albastră, să beneficiați de o protecție suplimentară împotriva conturilor care pretind că sunteți dumneavoastră și să aveți acces direct la serviciul de asistență pentru clienți”, a declarat Zuckerberg.

Prețul unui abonament va fi de $11.99 pentru un cont pe web și de $14.99 pentru smartphone-uri Apple sau Android

Deși Mark Zuckerberg le menționează decât produsele Apple, cei de la The Verge spun că prețul va fi similar și pentru utilizatorii de Android, deoarece plata abonamentului va fi procesată prin intermediul aplicației, de aici și prețul mai mare decât pentru web.

În afara celor menționate de Mark Zuckerberg, utilizatorii Facebook și Instagram care vor avea abonament vor avea și facilități suplimentare pentru Stories și Reels și 100 de stars, gratuit în fiecare lună, pentru a-i recompensa pe creatorii de conținut.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs