Un medic a ieșit din sala de operație, în timpul unei intervenții chirurgicale, supărat că nu a primit o ceașcă de ceai

Un medic a ieșit din sala de operație, în timpul unei intervenții chirurgicale, supărat că nu a primit o ceașcă de ceai

Deși se afla în mijlocul unei intervenții chirurgicale, un medic din India ar fi ieșit din sala de operație,după ce s-a enervat că personalul spitalului nu i-a adus o ceașcă de ceai, relatează Sky News.

Întâmplarea s-a petrecut la un spital din Nagpur, aflat în centrul Indiei. Medicul urma să efectueze opt operații, dar după ce a efectuat cea de-a patra intervenție chirurgicală și a administrat anestezia celorlalte paciente, el ar fi cerut personalului spitalului să-i facă o ceașcă de ceai.

Pentru că nu a primit băutura caldă așa cum a cerut, s-a enervat și a părăsit imediat sala de operație fără a efectua restul procedurilor.

Șefa consiliului districtual din Nagpur, Soumya Sharma, a declarat pentru NDTV că doctorul ”a părăsit operația din cauza faptului că nu a primit ceai” și a cerut ca acesta să fie acuzat penal.

”Acest incident este extrem de grav. Dacă medicii sunt dispuși să renunțe la astfel de proceduri critice pentru o simplă ceașcă de ceai, ar trebui să fie trași la răspundere în temeiul secțiunii 304 din Codul Penal Indian”, a adaugat oficialul indian.

Potrivit sursei citate, un alt medic a fost însărcinat să efectueze restul intervențiilor chirurgicale, în care pacientele erau deja anesteziate, după ce autoritățile au fost informate. O anchetă este în desfășurare.