Meghan Markle l-ar fi amenințat pe Prințul Harry cu despărțirea dacă acesta nu recunoștea public relația lor

26 Sep 2022 | scris de Cristina Romanescu

Meghan Markle l-ar fi amenințat pe Harry că va pune capăt relației lor dacă prințul nu va confirma public că sunt un cuplu, scrie Times of London, citând pasaje dintr-o nouă carte ce urmează să fie publicată - Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown.

Meghan Markle l-ar fi amenințat pe Prințul Harry cu despărțirea dacă acesta nu recunoștea public relația lor

Două surse anonime au declarat pentru autorea cărții, Valentine Low, că Meghan a fost foarte determinată în a obține ceea ce își dorea și i-a dat lui Harry un ultimatum cu privire la relația lor, făcându-l pe acesta să intre realmente în panică.

Ea i-a spus: ”Dacă nu dai o declarație care să confirme că sunt iubita ta, o să mă despart de tine”, el s-a speriat și a spus: ”O să mă părăsească”, au declarat sursele respective.

Harry l-a contactat pe Jason Knauf, la acea vreme șeful departamentului de comunicare publică pentru Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry., căruia i-a cerut să dea o declarație care să confirme relația lui cu Meghan și să condamne atitudinea rasistă pe care au aborbat-o tabloidele britanice.

Meghan le-a spus angajaților lui Harry că știe „cum funcționează palatul” și că „nu vă pasă de iubită”.

”Angajații lui Harry știau că Meghan este diferită de alte foste iubite. Ea avea propriile ei opinii și le-a spus oamenilor care sunt acestea.

În primăvara lui 2017, cu mai bine de șase luni înainte ca cei doi să se logodească, ea i-a spus unuia dintre consilierii lui Harry: ”Cred că amândoi știm că voi fi unul dintre șefii tăi în curând”.


CLICK - Follow us on Google News