Meghan și Harry s-ar putea despărți în 2022, pentru a câștiga mai mulți bani

Prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea despărți chiar la începutul anului viitor, conform scenariului avansat Neil Sean, un jurnalist foarte familiarizat cu subiectele despre culisele familiei regale britanice.

Într-un comentariu făcut pe canalul său de YouTube, Neil Sean a explicat că prințul Harry și Meghan Markle se pot despărți în 2022.

Jurnalistul, care de-a lungul anilor a relatat despre familia britanică pentru NBC News / MSNBC & Access Hollywood, Daily Mail / Metro (Green Room) Hello și US Weekly, a subliniat că nu ar fi vorba despre o despărțire reală, ci doar despre o strategie de imagine Ducilor de Sussex.

Astfel, ei ar apela la strategie de dramoletă pentru a-și consolida imaginea și pentru a câștiga  bani de pe urma subiectelor despre eventuala despărțire.

”Se pare că în 2022 s-ar putea îndrepta spre o separare și iată motivul. Acei oameni foarte scumpi cărora le plătesc mii de lire sterline în fiecare lună din toate aceste afaceri despre care noi toți raportăm au spus practic: «Uite, ar funcționa mai bine dacă ați fi independenți unul de celălalt»″, a spus Neil Sean.

”Meghan Markle și prințul Harry s-ar putea separa în 2022, într-o mișcare cinică pentru a-și «maximiza brandul», a afirmat în mod senzațional un autointitulat expert regal″, au comentat informația jurnaliștii de la The Sun.

Crăciunul în familia regală britanică
Jurnalista Camilla Tominy a discutat despre planurile de Crăciun ale Familiei Regale în cadrul emisiunii This Morning.

”Într-un an, Prințesa Anne i-a dăruit Prințului Charles o husă de piele pentru capacul de la wc″.

În altul, Ărințul Harry i-a dăruit reginei Elisabeta a II-a o cască de duș pe care scria «Ain’t life a bitch?» (Nu-i așa că viața e o curvă? – N.R.)″, a precizat jurnalista în timp ce, în fundal, echipa show-ului de televiziune putea fi auzită râzând în hohote.

”Apoi, în ziua de Crăciun se duc la biserică. Îi vedem, își schimbă ținutele de aproximativ 15 ori înainte de a se așeza în cele din urmă la masă pentru curcan și toate garniturile de la sfârșitul zilei.

Se pare că și când socializează, toată lumea poate merge la culcare doar după ce regina a decis să meargă la culcare″, a mai spus Camilla.