Meghan Markle: Harry a fost întrebat de un membru al familiei sale cât de neagră va fi pielea lui Archie

08 Mar 2021 | scris de Cristina Romanescu

Meghan Markle, Ducesa de Sussex a făcut publice crâmpeie din viața sa, da, fix cea a cărei intimitate o simțea agresată de media britanică, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey și difuzat de canalul de televiziune CBS.

Meghan Markle: Harry a fost întrebat de un membru al familiei sale cât de neagră va fi pielea lui Archie

În cadrul acestui interviu, Oprah Winfrey a întrebat-o pe Meghan de ce nu a vrut familia regală să-l ofere lui Archie titlul de Prinţ. Meghan a spus că în lunile dinainte de a-l naşte pe Archie au existat doar conversaţii despre faptul că Archie nu va primi titlul aferent, dar şi despre culoarea pielii bebeluşului şi despre ce ”ar însemna asta şi cum ar arăta”. 

Nici Meghan şi nici Harry nu au vrut să dezvăluie cine este membrul familiei cu care Harry a avut această conversaţie. Harry a declarat că Diana, mama sa, ar fi ”furioasă şi tristă” dacă ar vedea cum s-au desfăşurat lucurile

Meghan Markle a ținut să insiste asupra faptului că s-a simţit întotdeauna bine primită de regina Elisabeta a II-a, care îi amintește ”prin căldură” de bunica ei. 

Prinţul Harry şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani, evenimentul fiind unul dintre cele mai urmărite din istoria televiziunii.

Cei doi au dezvăluit la CBS că, de fapt, s-au căsătorit în secret.

”Cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit. Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie între noi.”, a spus ducesa de Sussex, povestind că şi-au spus ”da” în faţa arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, înainte de măreaţa ceremonie din 19 mai 2018.

Harry şi Meghan au mai dezvăluit că Archie, primul lor copil, în vârstă de 1 an și 9 luni, urmează să aibă o soră.

”Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, şi-a exprimat bucuria Prinţul Harry.


CLICK - Follow us on Google News