3dots.ro

„Teroriștii sunt în dormitorul meu!”. Mesajul trimis de un băiețel de 10 ani surorii lui, înainte să fie răpit de Hamas

„Teroriștii sunt în dormitorul meu!”. Mesajul trimis de un băiețel de 10 ani surorii lui, înainte să fie răpit de Hamas

Israelul a fost devastat de atacurile teroriste ale militanților Hamas. Cel puţin 700 de oameni au murit, printre care şi zeci de copii, iar alţi 2.100 au fost răniţi. Sute de părinţi îşi plâng copiii, ucişi de terorişti în stradă, în timpul unui festival de muzică.

Rudele persoanelor răpite de teroriştii Hamas au dezvăluit mesajele lăsate în urmă de acestea. Gaya Kalderon, o tânără în vârstă de 21 de ani, care locuiește în Tel Aviv, este disperată după ce nu a mai primit nicio veste de la familia ei, aflată în orașul Nir Oz, în sudul Israelului.

Tatăl ei, Offer, sora ei de șaisprezece ani, Sahar, și fratele ei, Erez, în vârstă de 10 ani, au fost răpiți din casele lor: „Nu știu ce s-a întâmplat cu tatăl meu sau cu frații mei mici pe care am încercat să-i protejez toată viața. Și acum nu pot face nimic”, declarat tânăra israeliană pentru Sky News.

„Tot ce am în viața mea, familia mea, lipsește. Sunt îngrozită din cauza fotografiilor și nu-mi vine să cred. Pare un film de groază care nu s-ar fi putut intâmpla niciodată. Dar s-a întâmplat.

Am fost îngrozită să mă trezesc sâmbătă dimineață și să primesc mesaje de genul „teroriștii sunt în dormitorul meu” și sora mea în vârstă de 16 ani îmi scria: „Sunt atât de speriată”, a spus Gaya Kalderon.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs