O angajată de la Meta a spus că avea un salariu de 190.000 de dolari și nu făcea nimic. Apoi a fost concediată

O angajată de la Meta a spus că avea un salariu de 190.000 de dolari și nu făcea nimic. Apoi a fost concediată

O fostă angajată a companiei Meta susține că nu a făcut nimic luni de zile când a lucrat la compania deținută de Mark Zuckerberg primind un salariu de 190.000 de dolari, scrie Daily Mail.

Între timp ea a fost concediată și, aparent, din cauza faptului că începuse să posteze prea des despre beneficiile oferite de companie.

Maddie Macho, o fostă angajată Meta,  a ajuns la știri după ce a recunoscut pe TikTok că a încasat 190.000 de dolari salariu de la companie fără să facă nimic.

Ea spune că a lucrat la departamentul de recrutări începând din septembrie 2021, deci cu mult înainte ca Mark Zuckerberg să înceapă să restructureze posturile a mii de angajați.

”Am lucrat la Meta ca recrutor. Nu era de așteptat să angajăm pe nimeni în primele șase luni, nici măcar în primul an. Asta m-a uluit.

Deci ce făceam toată ziua? Învățam. Iar partea cea mai ciudată este că am avut o mulțime de întâlniri de echipă. De ce ne întâlnim? Nu angajăm pe nimeni”, spune Maddie Macho.

Maddie Macho a dezvăluit că a fost concediată în februarie 2022.

Între timp, Mark Zuckerberg nu doar că nu s-a apucat să facă noi angajări la Meta, dar a anunțat un al doilea val de disponibilizări, încă 10.000, pe lângă cele 11.000 din decembrie.