Mila Kunis, născută în Ucraina, donează 3 milioane de dolari pentru refugiați

Mila Kunis și Ashton Kutcher au anunțat că intenționează să doneze 3 millioane de dolari pentru ajutor umanitar în Ucraina.

Kunis este de origine ucraineană, fiind născută la Cernăuți. Familia sa s-a mutat în SUA pe când Mila avea 7 ani.

În anunțul făcut pe Instagram, actrița s-a arătat profund mișcată de ceea ce se întâmplă în țara în care s-a născut și și-a îndemnat și urmăritorii să doneze pentru această cauză. 

"Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității", a spus Mila Kunis

"M-am considerat întotdeauna un cetățean american, un cetățean american mândru. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă", a mai transmis actrița.

În mesajul video care a fost postat pe contul de Instagram al lui Ashton Kutcher, cei doi actori spun că vor să doneze 3 milioane de dolari sub formă de ajutor umanitar pentru Ucraina și intenționează să organizeze o strângere de fonduri pentru a le transfera în Ucraina, de 30 de milioane de dolari.

"Prin GoFundMe, această strângere de fonduri va avea un impact imediat asupra eforturilor de ajutor umanitar pentru refugiați", susține Kunis.