3dots.ro

Un miliardar ceh a condus cu 417 km/h pe o autostradă în Germania – video

Un miliardar ceh a condus cu 417 km/h pe o autostradă în Germania – video

Pentru că banii i-au oferit destule dovezi că regulile există doar pentru a fi respectate de cei săraci, miliardarul ceh Radim Passer s-a filmat în timp ce conducea cu viteza de 417 km/h pe o autostradă în Germania. 

Clipul video a fost înregistrat în cursul anului trecut, când Passer se afla la volanul unui autoturism Bugatti Chiron, în timpul zilei, pe autostrada dintre Berlin şi Hanovra.

Videoclipul a fost postat pe canalul de Youtube al miliardarului ceh la jumătatea lunii ianuarie 2022. 

”Mulţumim lui Dumnezeu pentru siguranţa şi condiţiile bune care ne-au permis să atingem viteza de 417 km/h!”, a scris Radim Passer, într-o declarație în care mai face referire la Martin Luther. 

El a mai menționat că sectorul de drum de 10 kilometri a fost unul drep, că vizibilitatea a fost bună şi că maşina lui are capacităţi de frânare care, din punctul său de vedere, îi permit să circule în siguranță la o asemenea viteză. 

Videoclipul, vizionat de peste 9 milioane de ori pe Youtube, a atras şi atenţia autorităţilor.

Parchetul din Stendal a deschis luni o anchetă pentru cursă ”individuală” interzisă, acuzaţie formulată atunci când un şofer, potrivit codului penal, ”se deplasează cu o viteză neadaptată şi într-o manieră imprudentă care încalcă grav codul rutier”.

Doar norocul a făcut ca în fața goanei miliardarului ceh să nu apară o altă mașină…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs