Un milionar și-a retras economiile de la bancă după ce s-a certat cu angajații pentru că nu avea mască

31 Oct 2021 | scris de Anita Raicu

Un milionar chinez a decis să se răzbune pe angajații unei bănci, după un conflict cu agenții de pază, pornit de la faptul că nu avea mască de protecție. El și-a retras economiile și a cerut ca banii să fie numărați manual.

Un milionar și-a retras economiile de la bancă după ce s-a certat cu angajații pentru că nu avea mască

Bărbatul a povestit pe o rețea de socializare că în data de 16 octombrie a retras aproximativ cinci milioane de yuani chinezești (780.000 de dolari americani) cash, de la Banca din Shanghai, după ce a fost dezamăgit de modul în care a fost tratat de agenții de pază, care au avut o ”atitudine îngrozitoare” față de el, relatează Insider.

El mai povestește că a cerut suma maximă care poate fi retrasă într-o zi, dar că plănuiește să își mute toți banii la alte bănci. Nu este clar dacă de atunci a mai revenit să retragă și restul de bani.

El a mai precizat că le-a cerut angajaților băncii să numere manual cei cinci milioane de yuani, iar întreaga operațiune a durat două ore.

Potrivit reprezentanților băncii, bărbatul a decis să își retragă banii în urma unui conflict cu agenții de pază, pornit de la protocoalele COVID.

Banca din Shanghai a transmis într-un comunicat că agenții nu i-au permis bărbatului accesul în bancă deoarece nu avea mască de protecție.

Milionarul a precizat ulterior că a uitat să își ia mască atunci când a plecat spre bancă și că le-a cerut angajaților băncii să îi furnizeze una sau să îl îndrume către un magazin de unde poate cumpăra. Bărbatul insistă că nu a refuzat să poarte mască și că respectă măsurile sanitare.

El a postat pe rețelele de socializare imagini cu grămezi de bani, care au devenit virale. 


CLICK - Follow us on Google News